fredag, juli 16

.
LÅTER MIN BLOGG TA LITE SEMESTER!

.
Händer det något som jag känner att hela världen bör
veta så kommer det upp här, annars kan ju de som eventuellt bryr sig
om hur jag mår eller har det alltid kontakta mig på annat vis.



8 kommentarer:

  1. Vad har du för häst nu ? Vart står den :) ? har du kvat din ponny ?

    SvaraRadera
  2. Jag har kvar min ponny ja, fast hon är utlånad till en lite yngre tjej som tränar och tävlar henne. Någon annan häst har jag inte och har inga planer på att skaffa än på ett tag heller :)

    SvaraRadera
  3. Jag har lite frågor om dina dreads (haha) funderar nämligen på att skaffa det. men jag tänkte, hur ofta tvättar man dom? och en fråga till, har du löshår och sånt eller bara ditt riktiga hår?

    SvaraRadera
  4. Åh, kul! Jag älskar att prata om mina dreads, eller om dreads rent generellt, hahaha.
    För det första, det är sååå värt och jag har aldrig ångrat mig. Visst har jag saknat att ha "vanligt hår" ibland men inte mer än så. Men till det väsentliga: jag brukar försöka tvätta dom ett par gånger i månaden, det känns ganska lagom. Nu har visserligen mitt hår vant sig, så jag kan gå länge utan att det blir ofräscht, lite beroende på vad jag gör och så. Men det är ändå skönt att tvätta det, haha.
    Och ja, jag har löshår. Mitt riktiga hår gick ner till axlarna när vi gjort dreads av det och var så ojämnt klippt att det blev bättre med löshår också! Så det är typ.. hälften hälften.

    SvaraRadera
  5. Åh, det är just det jag funderat på, ifall man ångrar sig innan man vant sig riktigt. Jag är ganska krånglig när det gäller sånt där tjaffs som att bestämma sig för saker och ångrar mig oftast när jag gjort en radikal förändring (även små, haha). Tack för svaren förresten, nu har du gett mig en liten tankeställare. Löshår eller inte osv. Men jag har ännu en fråga (lär nog bli många fler if you don't mind), ungefär hur mycket kortare blev det efter det blivit fina små korvar?

    SvaraRadera
  6. Hahah, knepigt! Själv har jag alltid sett mina dreads som en process, det tar lite tid och jobb innan de blir sådär fina, så det gäller att ha tålamod. Samtidigt växer man liksom med dem och efter ett tag så kan man inte tänka sig hur det vore att vara utan. Nu kan jag inte ens kolla på alla dessa youtube-videor där folk klipper av sina dreads utan att må riktigt dåligt, hur töntigt det än låter! Känns lite som att jag skulle klippa av min högra tumme. Så visst, det kan ta lite tid innan man kommer överens och de formar sig efter dig, men sen blir de en självklarhet.
    Sen det här med löshår, du måste ju inte sätta i det direkt utan kan göra dreads av ditt eget hår först och låta topparna vara "lösa", och sen bara tvinna in löshår om du känner att du vill ha det. Jag satte i mitt sista efter ett halvår liksom.
    Hmm.. skulle tro att det blev 1-2 cm kortare, om jag inte minns fel. Det vart inte så stor skillnad i vilket fall som helst!
    Och som sagt, bara kul att kunna hjälpa till!

    SvaraRadera
  7. Jag kommer inte ihåg om jag svarat på det här... om inte, så gör jag det nu och om jag har det så gör jag det igen! Jag såg dig på emmaboda förresten, tänkte säga hej men njaaa känns lite sådär att presentera sig som "Tjejen-som-frågar-ut-dig-om-dreads-på-din-blogg". Riktigt fina var dom i alla fall.
    Och tack igen för att du svarat på alla dessa frågor, nu har jag lite att tänka på. haha.

    SvaraRadera
  8. Men ååh, synd att du inte gav dig till känna (eller att du är så anonym, finns trots allt en chans att jag har sett dig med då), hade ju varit helt kalas! Hoppas att du hade det lika fint som jag i vilket fall som helst, hoho.

    SvaraRadera